Visninger: 2568

Sæson 2021/2022

Hold og nr.:
Priva hold 22

Aldersgruppe : 6 klasse +

Trænere:

Josefine

Hjælpetrænere : 

Melina

Mini hjælpere :

 

nyt hold

Sted:
Hal B

Ugedag og tidspunkt: 

Mandag kl. 19.00-20.30 . (Første træning mandag d. 30.08.2021)

Max :

Pris: 300- kr.

Holdbeskrivelse:

 

Holdet er for dig og dine veninder.

Rishøj’s Priva er et rytmehold for både dig og dine veninder. Vi glæder os til ny sæson med masser af lækker gymnastik og dans. Holdet er for alle piger, som har lyst til at lave en masse gymnastik, der byder på udfordringer og en masse udvikling for både hver enkelte og holdet som helhed.

I denne sæson vil vi arbejde med den klassiske rytme gymnastik, som både indebærer den traditionelle gymnastik og den mere danseprægende del. Derudover vil vi arbejde med kroppen i den grundlæggende træning, så som smidigheden, styrke og lære vores kroppe bedre at kende ved forskellige bevægelser.

Sæsonens primære fokus er at arbejde på vores program, som vil bestå af flere forskellige serier af forskellige typer, det kan være alt fra stille til tempofyldte serier.

Vores mål for denne sæson er at få lave et fantastisk program som holder, skal ud at vise hen over foråret.

Priva-holdet fokuserer på holdets helhed, samt det gode fællesskab, da det skaber en dejlig udstråling på gulvet, og til træning.

Uanset om du har dyrket gymnastik eller danset i mange år, eller om det er den aller første gang, vil det glæde os at se dig på Rishøjs Priva hold. Vi glæder os til at se dig til en ny og spændende sæson.

OBS, der må påregnes ekstra udgifter til opvisningstøj :-)

Hilsen

Melina og Josefine  

 

Foto: