Sæson 2020/2021

Hold og nr.:
Priva hold 22

Trænere:

Nanna, Laura B.J. og Mitzi

nyt hold

Sted:
Hal B

Alder: 5 klasse og op efter

Ugedag og tidspunkt:
Mandag kl. 17.30-19.00 . (Første træning mandag d. 31.08.2020)

Pris: 600,- kr.

Holdbeskrivelse:

 

Holdet er for dig og dine veninder.

Rishøj Priva er Rishøjs nye rytmehold for dig og dine veninder. Vi glæder os til en ny start og en sæson med en masse lækker gymnastik. Holdet er for alle piger, der har lyst til at dyrke gymnastik, der byder på udfordringer og udvikling for holdet som helhed, men også hver enkelt. 

I løbet af sæsonen vil vi arbejde med den rytmiske gymnastik, som indebærer både dele af den traditionelle gymnastik og den mere danseprægede del. Derudover vil vi arbejde med den mere grundlæggende træning af kroppen som smidighed, styrke og kondition, som vil styrke vores træning på alle måder! 

Sæsonens primære fokus er at arbejde på vores program, som vil bestå af flere forskellige serier af forskellige typer, både stille og tempofyldte. Sæsonens endelige mål er at lave et fantastisk program, som vi skal ud og vise hen over foråret.

På Rishøj Priva ligger fokus på holdet som helhed og et godt fællesskab, da det skaber en dejlig udstråling på gulvet!

Uanset om du har dyrket gymnastik eller danset i flere år, eller om det er første gang, vil vi med glæde se dig på Rishøj Priva. Vi glæder os til at se jer alle sammen til en skøn sæson!

Der må påregnes ekstra udgifter til opvisningstøj.

 

 

Foto: