Sæson 2019/2020

Hold og nr.:
After Eight, hold 32

Trænere: DSC 0159Leif

Sted:
Gymnastiksalen 

Ugedag og tidspunkt:
Onsdag kl. 18.30-20.00. Første træning den 4. september 2019

Max 28 Personer 

 

 

Holdbeskrivelse:

Vi tager nu hul på sæson nr. 9 med de mange dejlige kvinder og mænd der har rundet de 40. Vi ved alle, at nogle er begyndt at blive lidt stive i kroppen. Men ikke vores hold. 😊 Vi motionerer én gang om ugen og vi vil gerne invitere flere til at være med. Det er motion der tager sit udgangspunkt i traditionel bevægelse og styrke. Det er ikke et konditionshold men et ”motion med styrke” hold. Og det hedder fortsat ”after Eight”. Der er flere der efterspørger så vi har nu givet plads til 28 deltagere. Du må gerne få et par prøvetimer inden du beslutter dig.

Vi ved alle at det er en nødvendighed at vedligeholde kroppen. Jeg vil gerne udfordre aldersgruppen + 40 til at øge kroppens smidighed, at styrke kroppens muskler, at udfordre åndedrættet og at forbedre balancen. Og det vil jeg igen i år gøre sammen med de mange glade deltagere én gang ugentlig. Kroppen nedbrydes hvis den ikke vedligeholdes

Grundig opvarmning. Op med pulsen. Varme muskler. Styrke og pulstræning i intervaller. Afslutter med udstrækning, balance- og smidighedsøvelser. Og så er der plads til alvor og latter.

Det er et hold for kvinder og mænd der har rundet de 40 år. Vi mødes hver onsdag kl. 18.30 til motion under hyggelige og seriøse former. I en påklædning der passer dig. Det er vigtigt at understrege at vi ikke laver gymnastik med henblik på opvisning.

Indholdet er fagligt orienteret men den sociale del vægtes temmelig højt. Vi vil byde dig velkommen og tilbyde dig en lektion med god stemning og humør. Vi ser frem til at du også kommer til holdet for at udvikle dig og for at yde bidrag som medspiller til en god aften.

Tag derfor det gode humør og det brede smil med, så bliver det med garanti også sjov

 

 

Stor gym-hilsen Leif                        aftereight pic

 

 

Click her for at gå til   fotologo