Sæson 2018/2019

Hold og nr.:
After Eight, hold 32

Trænere: DSC 0159Leif

Sted:
Gymnastiksalen 

Ugedag og tidspunkt:
Onsdag kl. 18.30-20.00. Første træning den 5. september 2018 

 

 

Holdbeskrivelse:

Vi rider videre på den gode bølge med de mange dejlige kvinder og mænd der har runder de 40. Vi ved alle, at vi er begyndt at blive lidt stive i kroppen. Det er derfor vi inviterer jer til en god gang motion der tager sit udgangspunkt i traditionel bevægelse og styrke. Det er ikke et konditions hold men et ”motion med styrke” hold. Og det hedder fortsat ”after Eight”. Og der er plads til 24 deltagere. Du må gerne få et par prøvetimer inden du beslutter dig.

Det er en nødvendighed for os alle at vedligeholde og øge kroppens smidighed, at styrke kroppens muskler, at udfordre åndedrættet og at forbedre balancen. Det vil jeg igen i år gøre sammen med de mange gymnaster én gang ugentlig. Kroppen nedbrydes hvis den ikke vedligeholdes

Grundig opvarmning. Op med pulsen. Varme muskler. Styrke og pulstræning i intervaller. Afslutter med udstrækning, balance- og smidighedstræning. Og så er der plads til alvor og latter.

Det er et hold for kvinder og mænd der har rundet de 40 år, som én gang om ugen mødes til motion og samvær under hyggelige og seriøse former. Det er vigtigt at understrege at vi ikke laver gymnastik med henblik på opvisning.

Indholdet er fagligt orienteret men den sociale del vægtes temmelig højt. Vi vil byde dig velkommen og tilbyde dig en lektion med god stemning og humør. Vi ser frem til at du også kommer til holdet for at udvikle dig og for at yde bidrag som medspiller til en god aften.

Tag derfor det gode humør og det brede smil med, så bliver det med garanti også sjov aften.

 

 

Stor gym-hilsen Leif                        aftereight pic

 

 

Click her for at gå til   fotologo